Magklump


Känner ni igen känslan då magen vrider sig ett varv och blir som en stor hård klump. Den känslan fick jag idag på jobbet när jag lyssnade av min röstbrevlåda. "En mörk häst är lös hemma åk hem och fixa detta"! Paniken spred sig men som tur är har man änglar till grannar som hjälper till. Infångad och instängt var precis vad Princess förtjänade. Självklart att man ska busa sista kvällen här på gården.

Som sagt imorgon kör jag tillbaka Princess med sorg i hjärtat. Har haft henne ett år den gamla damen, mitt intresse har pendlat just pågrund av hennes ålder. Men hon är en stark 25 åring och jag tror hon kommer leva länge. Underbar häst som egentligen förtjänar bättre än vad som väntar henne framöver. Lite ledsen för det.. Men det är inte jag som är ägare för henne!

Dagen imorgon kommer bestå av transportkörning och nervositet och sorg. Ikväll kommer äntligen mammsen & pappsen hem från Milano. Det tar på krafterna och hållan reda på allt och det ska bli skönt att ha mina kära hemma.

Nu ska jag ut och kolla till min rymmerska där ute! God natt!

Morgon


Vilken underbar morgon det var att vakna upp till idag. Dagg i gräset varm morgonsol och tre små härliga troll i hagen. Idag är det dax för mig att städa upp i lyan ute i Snarås. Att man hinner stöka ner så mycket, det är helt otroligt.

Imorgon är det dax för Hööks, är lite spänd. Nu ska jag städa och fixa mig för jobb!

Naaatt


God Natt!

Imorgon är det arbete igen. Som tur är med Elin så dagen skall nog rulla på lagom fort. Längtar tills jag sitter på Nellie. Imorgon blir det nog en tur med Princess & Erica. Undra när jag ska ha tid för riktigt träning nu när alla vill rida ut. Men det är nog lika bra med tanke på sadlen.

En kopp te och ett täcke runt om mig, saknar bara någons närvaro! Natti

Små saker verkar stora


Idag kom syrran och My upp med Greystone till stallet. Jag fixade och sadlade Nellie innan dem anlände med transport eftersom jag inte visste riktigt hur hon skulle agera. Arbetade henne i paddocken när dom kom och hon reagerade inte någonting, inte ens ett gnegg!
Uteritten gick bra, är lite orolig för att sadlen jag använder nu trycker väldigt illa på ryggen. Använder en padd och jag hoppas det hjälper. För jag kan inte hålla mig ifrån att rida! En sak som jag väldigt väl har märkt på Nellie är att hon inte gillar vatten i någon av dess form.

Imorses var jag uppe med tuppen och lagade frukost till älsklingen som fortfarande drog sig i sängen. Sedan bar det iväg till Svenljunga för att beskåda My tävla Ld 110 med Colombine. Poängmässigt gick det inte bra, 12 fel. Men rutten var fin och hon är så jädrans duktig!

Nu ska jag putsa lite läder och bygga iordning paddocken. Så jävla mycket singesten i den, blir galen.

Hej!


Moster!




Nya tjejen i familjen!


Tillbaka åter igen!


Nellie är inte underbar fyrfoting som precis klivit in i mitt liv. Jag har köpt häst för första gången i mitt liv och det ska bli roligt och se hur detta kommer att utvecklas.

Idag kom Erica och vi red ut en sväng. Hon hade mycket att titta på vilket hon kraftigt visade. Men allt gick bra och vi kom hem helskinade något blöta dock men det var bara skönt. Imorgon ska jag ta ett riktigt pass i paddocken, tänkte köra lite cavaletti och markarbete.

På onsdag ska vi åka och passa sadel på Hööks i Borås. Ska bli kul och se hur det går. Nu väntar jag på Christian vi ska grilla och basta här ute i Snarås.

Kram på er!

 

 

 

 


RSS 2.0